24 Ağustos 2014 Pazar

Santranç Takımı


Yazım hatası yok, yanlış okumadınız çünkü yukarıda gördüğünüz olsa olsa bir "santranç" takımıdır. Biraz turnuva tecrübesi olan veya biraz satranç kitabı okumuş olanlar resimdeki yanlışı hemen fark eder.

Evet, beyaz köşe sağda değil. Aslında beyaz köşeyi sağ tarafa getirsiniz ama bu sefer de önünüzde harfler değil ama rakamlar olacaktır. Her kim bu güzel altlığı hazırlamışsa ters hazırlamış :) Umarız 10.000 adet falan basılmamıştır da milli servet çöpe gitmiş olmasın.

Özgür Akman'ın Özgür Satranç'ta açtığı bu başlık GSGM'nin ücretsiz dağıttığı takımlardan biri olabileceğine dair bir şüphe oluşturdu. Sonrasında olaya şaşıran üyeler... Gerçekten de "İnsan hayret ediyor." :)

Üyelerden Menderes Sargın GSGM ihalesine katılan satranç takımlarından birisi olduğu bilgisini vermiş aynı forumda. Eh tabii, ihaleyi kazanamamış ama antrenör Fırat Salepçi ise bir turnuvada bu takımı gördüğünü iletiyor. Ya ihaleyi kazandılar ya da heba olmasın diye yanlış olmasına rağmen piyasaya sürülmüş olabilir bu altlık. Kesin olan şu ki bu altlık satranç turnuvalarında kesinlikle kullanılamaz.
Para, ihale kazanacağız diye herkes satranca dalarsa olacağı bu işte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder